Moneda
Moneda
Coșul meu

Bratara shamballa din chihlimbar baltic galben - unt si impletitura din snur rosu

79,00 RON
Inspirată din cultura tibetană brăţara este realizată din împletitură roşie pe care sunt montate 10-12 mărgele semirotunde din chihlimbar baltic galben natural. Diametru mărgele chihlimbar: 6-8 mm Greutate: 4 gr Brăţara este disponibila în mai multe mărimi. Brăţara se poate personaliza atât la design cât şi la lungime.
- +
Descriere

Ce este chihlimbarul?

Chihlimbarul Baltic este o răşină de origine fosilă veche de peste 50 milioane de ani care provine de la coniferele preistorice "Pinites Succinifera" care formau păduri întinse în Nordul Europei. Cercetările ştiinţifice arată că chihlimbarul s-a format în epoca Eocen, datorită schimbării bruşte a climatului copacii au început să secrete cantităţi enorme de răşină care fie a ajuns pe sol unde s-a amestecat cu pământ şi frunze fie a fost luat de ape şi dus în mare de unde se extrage astăzi prin minerit. Cel mai mare depozit de chihlimbar din lume se află în Kalinigrad (Rusia).

Chihlimbar în medicina tradiţională!

Chihlimarul are un loc bine definit în medicina tradiţională fiind folosit încă din antichitate sub formă de: pulberi,tincturi,uleiuri,amulete (bijuterii) .... Acest lucru este menţionat şi în manuscrisele savanţilor de-a lungul timpului. Hippocrate - părintele medicinei, Copernicus, Plius cel Mic, Robert Koch câştigător al Premiului Nobel (1905), Veniamin Khazanov au studiat şi utilizat chihlimbarul baltic în formulele de tratament pentru multiple afecţiuni. Pentru plăcerea dvs de lectură vă recomandăm "Chihlimbarul în medicina tradiţională" aici

Chihlimbar pentru copii

Colierul/brăţara din chihlimbar în contact cu pielea, este încălzită de temperatura corpului şi eliberează cantităţi minuscule de ulei cu conţinut de acid succinic care este absorbit apoi de organism. Analgezic natural chihlimbarul poate ameliora durerea provocată de erupţia dentară a bebeluşilor, durerile de creştere la copii contribuind semnificativ la îmbunătăţirea sistemului imunitar. Inflamator natural chihlimbarul este benefic şi adulţilor drept remediu anti-anxietate, înlăturând oboseala și starea de epuizare. Rezultate vizibile s-au observat şi la persoanele peste 50 de ani pentru controlul durerilor provocate de artrită,reumatism.

Siguranţă

Colierele şi brăţările din chihlimbar sunt concepute şi realizate special pentru copii respectând legislaţia europeană astfel: Fiecare mărgeluţă este înnodată individual astfel încât dacă colierul sau brăţara se rupe mărgelele nu se vor imprăştia. Sistemul de închidere al bijuteriilor din chihlimbar pentru copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal. Închizătoarile colierelor pentru copiii de până în 6 ani sunt de tip "pop-up" si se deschid automat daca sunt agăţate sau trase cu o tensiunde de peste 6.8 kg. Închizătorile brăţărilor sunt cu cu acţiune prin înşurubare pentru a nu putea fi desfăcute de cei mici. Recomandăm supravegherea copiilor sub 3 ani în timpul purtării bijuteriilor din chihlimbar şi mutarea colierului înfăşurat de două ori la gezna piciorului în timpul orelor de somn. Atenţie!!! Colierele şi brăţarile din chihlimbar baltic sunt concepute pentru a fi purtate NU mestecate /roase! Pentru a satisface dorinţa de ronţăit a copilului dvs vă recomandăm un ACCESORIU PENTRU DENTIŢIE DIN SILICON.

Culoare/Formă/Preţ

Culoarea/Preţul/Forma NU influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Preţul mare/mic pentru anumite modele este direct proporţional cu raritatea anumitor culori (ex:chihlimbarul alb) din bijuterie şi gradul de finisare/rotunjire al pietrei ( ex: semirotund, rotund..etc).

Întreţinerea bijuteriilor din chihlimbar

Bijuteria dvs de chihlimbar nu trebuie depozitată împreună cu alte bijuterii unde se poate atinge de alte elemente precum metale. Vă recomandăm să pastraţi colierul/brăţara de chihlimbar într-un săculeţ moale (bumbacul sau catifeaua sunt ideale în acest scop). Pentru a curăţa chihlimbarul, utilizaţi o bucată de material moale înmuiată sau umezită în apă plată. Asiguraţi-vă că păstraţi la distantă parfumul, şamponul sau chimicalele similare acestora şi nu depozitaţi bijuteriile langă solutii de curăţare. Pentru a prelungi durata de viată a bijuteriei din chihlimbar este indicat să scoateţi colierul/brăţara când faceţi baie sau mergeţi la piscină. Culoare/Formă/Preţ chihlimbar Culoarea/preţul/forma nu influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Chilimbarul baltic este acelaşi în toate produsele, preţul mai mare/mic este dat de gradul de rotunjire al pietrei sau culoarea chihlimbarului.

Autenticitate

Lănţişoare de bebeluşi este membru şi vânzător recomandat de Asociaţia Internaţională a Chihlimbarului (IAA) cu sediul în Gdansk (Polonia). Toate bijuteriile comercializate de magazinul nostru sunt realizate din chihlimbar baltic autentic conform standardelor europene de calitate şi siguranţă. Fiecare produs este însoţit de certificat de autenticitate.

Revendicări

Informaţiile despre sănătate oferite de către www.lantisoaredebebelusi.ro sunt oferite numai cu scop educativ. Artizanii de chihlimbar nu pot garanta efectivitatea Chihlimbarului Baltic în vederea unui tratament sub orice condiţii specifice. Noi nu afirmăm că orice sau toate proprietăţile de vindecare presupuse vor funcţiona în cazul fiecărei persoane.

Bratara shamballa din chihlimbar baltic galben - unt si impletitura din snur rosu
Detalii produs
Caracteristici
SKU BSHA-2
Weight 0.0200
Culoare snur Black
Gen Mamici
Textura Lustruit
Recenzii
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Please intrati in cont sau creati unul