Enter your keyword

Colier, brățară din chihlimbar pentru copilul meu. Ce ar trebui sa stiu?

Colier, brățară din chihlimbar pentru copilul meu. Ce ar trebui sa stiu?

Colier, brățară din chihlimbar pentru copilul meu. Ce ar trebui sa stiu?

Chihlimbarul baltic poate fi un remediu natural pentru ameliorarea durerii şi discomfortului la copii şi adulţi. Cu o rată de încredere şi popularitate în continuă creştere în Europa, Australia, Asia şi America, chihlimbarul, este considereat un substitut pentru medicamentele antidurere şi anti-îmbătrânire. Ce ar trebui să ştiţi în momentul în care vă decideţi să achiziţionaţi un colier din chihlimbar baltic pentru dvs sau copilul dvs:

 • Cumpăraţi chihlimbar baltic numai de la magazine specializate, numai aşa sunteţi sigur că cumpăraţi chihlimbar baltic autentic vechi de peste 45 milioane de ani şi NU copal, plastic, sticlă sau mărgele din plastic trase în chihlimbar.
 • Un colier din chihlimbar baltic pentru copii vândut foarte ieftin sau cu o reducere mai mare de 10% ar trebui să vă ridice semne de întrebare! Chihlimbarul baltic este unic şi de nepreţuit, au fost nevoie de peste 45 milioane de ani ca chihlimbarul să dobândeasca proprietăţile, culoarea şi forma în care se găseşte astăzi. De asemenea procesul de pregătire a chihlimbarului este unul minuţios. Confecţionarea unei bijuterii din chihlimbar se face 100% manual, fiecare „piatră” este prelucrată, şlefuită, gaurită şi aşezată în şirag manual. 
 • Colierele din chihlimbar baltic pentru copii se gasesc în diverse forme. Alegeţi o formă rotunjită pentru copilul dvs pentru un plus de confort şi un contact maxim cu pielea copilului.
 • Întotdeauna asiguraţi-vă că achiziţionaţi un colier din chihlimbar baltic autentic. Preţul unui colier variază între 15 şi 40 de euro. Cu cât sunt mai rotunjite mărgelele cu atât preţul este mai mare dar până la urmă ceea ce contează este efectul purtării colierului de chihlimbar. 
 • Un alt aspect important care trebuie să ţineţi cont în momentul achizitionarii unei bijuterii din chihlimbar pentru copilul dvs este: SIGURANŢA!
 • Cele mai multe magazine vând coliere din chihlimbar pentru copii cu o lungime standard de 33 cm, lucru complet eronat, lungimea colierului trebuie să fie adecvată fiecărei categorii de vârstă pentru ca copilul dvs să nu îl poată băga în gură.
 • Recomandăm sistemul de închidere „pop-up” care permite colierului să se deschidă în cazul în care este agăţat accidental. Pentru brăţări recomandăm sistemul de închidere din plastic cu şurub care nu poate fi deschis cu uşurinţă de cei mici.

Comments (2)

 1. Buna as vrea si eu doua bratari si un colore pt fetitele mele una de 3 si una 5 ani

  Dumbrava Ana Maria
  aug. 7, 2020 Răspunde
  • Va rugam sa ne contactati telefonic 0744379194

   lantiadmin
   aug. 7, 2020 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *