Cart:

0
You have no items in your shopping cart.

0

DESPRE NOI

Dorința noastră principală nu a fost neapărat comercializarea “lănțisoarelor de bebelusi”, ci impărtășirea experienței noastre cu alți părinț

La fel ca dvs și noi vrem tot ce este mai bun pentru familia noastră și mai ales pentru copiii noștri.
De aceea în momentul în care bebelușul nostru s-a confruntat cu dureri datorate apariției dinților, am încercat nenumărate metode ca să îi alinam durerea (inele de dentiție de diferite mărimi și texturi, nenumărate geluri și siropuri, comprese cu glicerină boraxată recomandate de mămici și doctori), dar nimic nu dădea un rezultat pe termen lung, toate funcționau pentru cateva minute și apoi o luam de la capăt (nu vreau să aduc în discuție subiectul cât debenefice sau NU sunt gelurile și siropurile care ajung în organismul micuților noștri).

Să revin la subiect. Am încercat mai multe remedii până când intr-o zi am primit lănțisorul de la o prietenă care locuiește în Austria. Ea îl folosise la ambii băieței cu succes.
Rezultatele nu s-au lăsat așteptate nici în cazul nostru, da, recunosc, am fost puțin sceptici la început, dar ținând cont că aruncasem pe geam o grămadă de bani pe niște siropuri și geluri fără succes, am zis că merită o încercare… ce aveam de pierdut?

Din prima noapte fetița noastră s-a trezit decât pentru porția ei de mâncare și am ajuns în decurs de o săptămână până la 12 ore de somn pe noapte, o mare performanță pentru noi, și un somn la prânz de 2-3 ore, în condițiile în care noi nu dormeam mai mult de 45 de minute.

Apoi am început să mă documentez și am aflat de numeroasele beneficii ale acestor lănțișoare atât la copii cat și la adulți .
Văzând că sunt atât de răspandite în țări ca Germania, Elveția, Franța chiar și în Statele Unite ale Americii și sunt utilizate cu succes de mult timp, ne-am gândit să deschidem un magazin online exclusiv cu bijuterii din chihlimbar baltic pentru copii

Produsele noastre sunt excusiv importate din Lituania și fiecare produs primește certificat de autenticitate.

Aceasta este povestea noastră cu aceste lănțișoare pe care am dorit să o împărtășim cu dumneavoastră.

Lănţisoare de Bebeluşi

Copyright © 2016lantisoaredebebelusi.ro. Toate drepturile rezervate