Cart:

0
Cosul dvs este gol

0

Informatii de siguranta

Prin lansarea lantisoaredebebelusi.ro in 2010 am dorit sa impartasim cu parintii din Romania colierele si bratarile din chihlimbar care ne-au ajutat pe noi si prietenii nostri sa trecem mai usor peste discomfortul creat de eruptia dentara, durerile de crestere si somnul agitat din primii ani ai micutilor nostri. La scurt timp aveam sa descoperim ca chihlimbarul sau "ambra" atat de populare in vestul Europei, SUA si Canada nu este strain de Romania, proprietatile terapeutice ale chihlimbarului fiind cunoscute in randul parintilor si bunicilor nostri.

Va rugam sa retineti ca nu suntem medici sau oameni de stiinta iar produsele si revendicarile cu privire la proprietatile si efectele produselor de pe acest site nu au fost evaluate de Ministerul Sanatatii din Romania iar scopul nu este de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Informațiile furnizate sunt doar pentru scopuri informative și educaționale și nu au ca scop înlocuirea consultanței medicale profesionale.

Informatii pentru purtarea in siguranta a colierelor si bratrilor din chihlimbar

1.Copii sub 3 ani nu ar trebui sa poarte un colier din chihlimbar când nu sunt supravegheați de părinți iar pe durata orelor de somn colierul trebuie mutat la glezna înfășurat de 2 ori și acoperit de pantalon sau șoseta. Recomandam achizitionarea unei bratari de MANA sau GLEZNA pentru copii cu varsta pana in 3 ani.

2.Nu puneti niciodata mai mult de un colier la gatul copilului! Inchizatoarea pop-up a colierului pentru copii este CERTIFICATA sa se deschida daca colierul este agatat sau tras cu o tensiune de peste 6.8 kg/f prevenind astfel riscul de sufocarea accidentala.

3.Inspectati periodic colierul sau bratara copilului: margini ascutite,margele sparte sau rupte,inchizatoare defecta, lungimea corecta (trebuie sa fie spatiu de 2 degete de ADULT intre gatul copilului si colier)

Copyright © 2016lantisoaredebebelusi.ro. Toate drepturile rezervate