Lemn de alun Darul naturii pentru sănătate

De secole, natura ne oferă soluții pentru majoritatea problemelor noastre de sănătate; este responsabilitatea noastră să decidem dacă le adoptăm sau nu.

Plantele, mineralele, uleiurile, apa și hrana naturală sunt fundamentele pentru sănătatea noastra fizică si mentală. Adesea, oamenii aleg medicamentele deoarece sunt la îndemană și promit soluții temporare dar acestea nu tratează cauza ci efectul.

Cum au ajuns bijuteriile terapeutice din lemn de alun în Romania?

În 2015, când am călătorit în Canada, mi-a atras atenția faptul că majoritatea adolescenților purtau amulete de lemn. Inițial am crezut că sunt ceva bijuterii la moda in rândul tinerilor. Ulterior am aflat ca de fapt talismanele din lemn au proprietăți terapeutice antiinflamatorii si sunt purtate de adolescenti ca metodă de prevenire a acneei, o afecțiune comună în această etapă a vieții, care adesea le distrage atenția de la activitățile lor cotidiene și le scade stima de sine.

Produs documentat științific

Documentandu-mă am gasit o cercetare stiintifica realizată la Universitatea Laval din Quebec care valideaza capacitatea lemnului de alun in prevenția și tratarea erupțiilor cutanate dar și a reglării nivelului de aciditate din organism. Intreaga documentație a cercetării științifice poate fi citită pe site-ul celor care au condus documentarea Purnoisetier. Așa a ajuns lemnul de alun canadian alaturi de chihlimbarul baltic în magazinul de bijuterii terapeutice Lantisoare de Bebelusi.

Ce este lemnul de alun?

Lemnul de alun cu corn, denumit științific "Corylus cornuta", își începe povestea în bogatele păduri boreale ale Canadei. Aborigenii au fost primii care au descoperit și folosit proprietățile vindecătoare ale lemnului de alun. Noi, importăm acest "dar" al naturii în România și realizăm brățări și coliere adaptate tendințelor și nevoilor tinerilor noștri.

Beneficii

Indiferent de vârstă, simpla purtare a unei brățări sau colier din lemn de alun regleaza ph-ul organismului favorizand un mediu alcalin. Astfel se reduce cu pana la 80% riscul de aparitie a erupțiilor cutanate precum: acnea, eczema si psoriazis-ul.

Afecțiunile în care s-au vazut rezultate sunt:

 • Acnee precum: acneea hormonală, acneea bebelușului, acnee vulgară, acnee rozacee, acneea juvenilă
 • Eczeme precum: eczeme pe piele, eczeme copii, eczeme pe picioare
 • Psoriazis, psoriazis scalp, psoriazis vulgar
 • Reflux gastric,hiperaciditate aciditate gastrica, reflux gastroesofagian copii

Lemnul de alun ajuta la echilibrarea nivelului de aciditate în corp. Acest lucru ar putea fi util pentru persoanele in varsta care suferă de reflux gastric.

Lemn de alun combinat cu chihlimbar natural

 • Pe langa beneficiile lemnul-ului de alun, chihlimbarul este un antiinflamator natural cunoscut drept remediu natural pentru durerile cauzate de inflamatii cum ar fi:
 • durerile provocate de eruptia dentara a bebelusilor;
 • Dureri de crestere la copii;
 • Dureri articulare ale persoanelor in varsta;

Bijuterii pentru starea de bine a familiei tale!

Ce poate fi mai minunat decat o sursa naturala de sanatate purtata drept bijuterie cu stil?!

 • Set colier – brățară | Lemn de alun & Chihlimbar baltic negru

  -10% 158.00 lei
  Personalizează
 • Set brățări adult – copil din chihlimbar baltic negru & lemn de alun canadian

  -20% 128.00 lei
  Personalizează
 • Set brățări adult – copil din chihlimbar baltic maro & lemn de alun canadian

  -20% 128.00 lei
  Personalizează
 • Brățară unisex din chihlimbar baltic negru & lemn alun canadian

  82.00 lei
  Personalizează