Termeni și condiții

Cumpărarea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiţii. Dacă nu acceptaţi aceşti “Termeni şi Condiţii” NU FOLOSIŢI acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor si condiţiilor. Magazinul online lantisoaredebebelusi.ro este operat de: SC SPORTING ECO SRL, CUI 30925009, cu sediul social în loc: BIHARIA, jud: BIHOR str: GASPAR ANDRAS, nr 174 şi este înregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J5/1075/04.05.2017. Ne asumam dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor din magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată faţă de produsul ce-l prezintă. Totodată ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau partială în avans. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care va vor fi trimise în momentul în care decideţi să vă înregistraţi ca utilizator. Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conţinutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe aceste site-uri. Rămane la aprecierea dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

Obligaţiile dumneavoastra de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet. În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul sa vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Comenzi

Puteţi comanda prin intermediul magazinului online lantisoaredebebelusi.ro , prin intermediul paginei noastre de facebook: Lantisoare de bebelusi sau telefonic 0040744379194. După comandă, veţi primi o confirmare a comenzii a disponibilităţii în stoc a produselor şi factura proformă în care veţi avea detaliat produsele comandate si datele personale. Pentru unele comenzi este necesară confirmarea telefonică, în imposibilitatea confirmării telefonice sau în scris la termenul de 3 zile ne rezervăm dreptul de a anula comanda.Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se intamplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteţi anunţat că firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic de motivul refuzului. Vom putea refuza o comandă dacă: – nu avem pe stoc produsul comandat – comanda nu a fost confirmată în termen de 3 zile – plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plaţii prin transfer bancar. – a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului – nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveti sub vârsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, etc…).

Condiţii de returnare

Ne dorim sa fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produse de la noi . Dacă nu sunteţi încantat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Legislaţia românească prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Clienţii lanţisoaredebebelusi.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalitati si fără invocarea vreunui motiv. COMENZILE SE VOR RETURNA PARŢIAL SAU ÎN TOTALITATE LA URMATOAREA ADRESA: SC SPORTING ECO SRL, STR GASPAR ANDRAS, NR 174, LOCALITATEA: BIHARIA, JUDETUL: BIHOR, CP: 417050, TELEFON: 0746027656. Atenție !!! Produsele returnate se vor ambala obligatoriu în plic / cutie cu bule antișoc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Lantisoaredebebelusi.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la data denuntării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPĂ CE NE-AŢI NOTIFICAT ÎN PREALABIL. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabilă. Returnarea produselor aflate în garantie se face exclusiv prin aceaşi metodă de expediere (acelaşi curier) prin care a fost primit coletul obligatoriu DUPĂ CE NE-AŢI NOTIFICAT ÎN PREALABIL completând formularul de retur. Folosirea oricarui alt curier decât cel care a fost folosit pentru expedierea iniţială a produselor implică acceptarea cheltuielilor de retur de către dumneavoastră. “Clienţi” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienţii cu personalitate juridică nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislatia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea datelor personale

SC SPORTING ECO SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr: Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Înregistrarea ca membru

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresă de e-mail) şi o parola. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteţi pe deplin în cunoştinţă de cauză ca orice informaţie, date, text, fotografii, grafică etc conţinute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entităţi de la care provine. În aceste condiţii nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi facuţi responsabili pentru conţinutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informaţii trunchiate, incomplete sau greşite sau pentru orice consecinţe ale utilizării acestora. Publicitate si legături cu alte site-uri Sunteţi de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziţii, participări la concursuri, promoţii, promovări, sau oricare alt tip de relaţie/legătură/tranzacţie/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Drepturi de autor

Intregul conţinut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea SC SPORTING ECO SRL si a furnizorilor sai şi este aparat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SC SPORTING ECO SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Dumneavoastră, ca utilizator sunteţi pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promoţii şi concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştintă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Limitarea de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site si orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienti se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. ACCEPTAŢI ŞI ÎNTELEGEŢI ÎN MOD EXPRES CĂ: NU GARANTĂM SUB NICI UN FEL ÎN MOD DIRECT SAU INDIRECT CĂ: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINŢELOR DUMNEAVOASTRĂ; SERVICIUL VA FI NEÎNTRERUPT, SIGUR ŞI FĂRĂ ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMAŢIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBŢINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINŢELOR ŞI AŞTEPTĂRILOR DUMNEAVOASTRĂ; SERVICIUL POATE FI ÎNTRERUPT DE CĂTRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI ÎN ORICE MOMENT FĂRĂ NICI O NOTIFICARE PREALABILĂ ŞI FĂRĂ NICI UN FEL DE PRETENŢIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRĂ; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERĂ NICI UN FEL DE GARANŢIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECÂT CELE ÎN MOD EXPRES SPECIFICATE ÎN ACEŞTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTEŢI DIRECT ŞI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE ŞI/SAU CONŢINUTUL ORICĂREI DATE, INFORMAŢII, IMAGINI, TEXT, ÎNREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICĂREI ALTE CONTRIBUŢII PE CARE O FACEŢI ŞI/SAU O FACEŢI DISPONIBILĂ ŞI/SAU O TRANSMITEŢI ÎN CONDIŢIILE PREZENŢILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORŢA MAJORĂ EXONEREAZĂ DE RĂSPUNDERE PARTEA CARE O INVOCĂ ÎN CONDIŢIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI ŞI NU PUTEM FI ŢINUTI RESPONSABILI ÎN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBĂ ŞI/SAU PROBLEMĂ DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ, DE ORICE NATURĂ, CA URMARE A FOLOSIRII PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE SAU A SERVICIULUI.

Folosirea datelor personale

Orice informație oferită de dumneavoastră site-ului lantişoaredebebelusi.ro este protejată în cormitate cu legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Stocăm informațiile clienților – nume, numere de telefon, adrese, adrese de e-mail, istoricul comenzilor efectuate, etc., pentru a oferi servicii de vânzare online cât mai bune și mai rapide, însă toate aceste date rămân confidențiale. De asemenea, adresa de e-mail este folosită pentru newsletter, doar cu acordul persoanei vizate. Pentru securitatea cumpărăturilor, Lănţişoare de Bbebeluşi nu are acces la datele cardurilor bancare, întrucât plata cu cardul se realizează direct prin sistemul 3D-SECURE al partenerului NETOPIA-mobilPay. Lănţişoare de Bebeluşi nu transferă datele personale către terți decât pentru a realiza procesul de vânzare/cumpărare. Adresa și numărul de telefon sunt transferate către partenerul FAN COURIER pentru a efectua livrarea la destinatar. Fan Courier nu partajează aceste date cu nici o altă entitate și nu le folosește decât în scopul de a realiza livrarea. FAN COURIER este operator de date cu caracter personal înscris în registrul ANSPDCP cu numărul 4487. Adresa și numărul de telefon sunt transferate către NETOPIA-mobilPay (operator al serviciului 3D-SECURE ) pentru a efectua plata cu cardul, numai în cazul în care ați ales această opțiune de plată. PayU nu partajează aceste date și nu le folosește decât în scopul de a realiza plata prin card bancar. Sistemul informatic al partenerului NETOPIA-mobilPay nu stochează datele cardului bancar și le folosește strict pentru a autoriza tranzacția. 408238592022