Moneda
Moneda
Coșul meu

Intrebari frecvente

Buna! In perioada 13-17 ianuarie echipa Lantisoare de Bebelusi intra in vacanta. Toate comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate incepand cu data de 20 ianuarie. Va multumim pentru intelegere!

-

Ce este Chihlimbarul Baltic?

Chihlimbarul Baltic este o rasina de conifere fosilizata, folosit ca remediu natural inca din antichitate sub forma de: uleiuri, tincturi, pulberi, amulete pentru a trata / ameliora afectiuni precum: durerile provocate de eruptia dentara, artrita,dureri musculare, articulatii,dureri cap, dureri de crestere, reducerea stresului si anxietatii.

Cum actioneaza colierul/bratara din chihlimbar baltic ? 

 Colierul/brăţara din chihlimbar în contact cu pielea, eliberează cantităţi minuscule de ulei cu conţinut de acid succinic care este absorbit apoi de organism. Acidul succinic este cunoscut pentru proprietatile analgezice de calmare.

Culoarea/Forma/Pretul influenteaza eficienta colierelui din chihlimbar ? 

Culoarea/Preţul/Forma NU influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Preţul mare/mic pentru anumite modele este direct proporţional cu raritatea anumitor culori (ex:chihlimbarul alb) din bijuterie şi gradul de finisare/rotunjire al pietrei ( ex: semirotund, rotund..etc).

Cum sunt realizate bijuteriile din chihlimbar pentru copii? 

 Lantisoare de Bebelusi este o afacere de familie cu o experienta de peste 10 ani in confectionarea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii si adulti. Colierul sau bratara din chihlimbar este realizata manual conform unor parametri corespunzatori varstei copilului dvs sau optiunilor personale si poate fi personalizat cu initiala,nume, pietre semipretioase, culoare snur optionala sau orice combinatie de pietre sau culori disponibile in magazinul nostru.

 Cum se folosesc bijuteriile pentru copii?

 Coliere din chihlimbar sunt realizate pentru a fi purtate in jurul gatului iar bratarile pentru a fi purtate la incheietura mainii sau gleznei. Atenţie!!! Colierele şi brăţarile din chihlimbar baltic sunt concepute pentru a fi purtate NU mestecate /roase! Pentru a satisface dorinţa de ronţăit a copilului dvs vă recomandăm un COLIER  DIN SILICON PENTRU ALAPTARE & DENTITIE.

 Sunt sigure bijuteriile din chihlimbar pentru copii ? 

 Colierele şi brăţările din chihlimbar sunt concepute şi realizate special pentru copii respectând legislaţia europeană astfel: Fiecare mărgeluţă este înnodată individual astfel încât dacă colierul sau brăţara se rupe mărgelele nu se vor imprăştia. Sistemul de închidere al bijuteriilor din chihlimbar pentru copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal. Închizătoarile colierelor pentru copiii de până în 3 ani sunt de tip "pop-up" si se deschid automat daca sunt agăţate sau trase cu o tensiunde de peste 6.8 kg. Închizătorile brăţărilor sunt cu acţiune prin înşurubare pentru a nu putea fi desfăcute de cei mici. Recomandăm supravegherea copiilor sub 3 ani în timpul purtării bijuteriilor din chihlimbar şi mutarea colierului înfăşurat de două ori la gezna piciorului în timpul orelor de somn.

Culoarea / Forma / Pretul influenteaza eficienta colierelui din chihlimbar ? 

 Culoarea/Preţul/Forma NU influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Preţul mare/mic pentru anumite modele este direct proporţional cu raritatea anumitor culori (ex:chihlimbarul alb) din bijuterie şi gradul de finisare/rotunjire al pietrei ( ex: semirotund, rotund..etc).

Întreţinerea bijuteriilor din chihlimbar.

 Bijuteria dvs de chihlimbar nu trebuie depozitată împreună cu alte bijuterii unde se poate atinge de alte elemente precum metale. Vă recomandăm să pastraţi colierul/brăţara de chihlimbar într-un săculeţ moale (bumbacul sau catifeaua sunt ideale în acest scop). Pentru a curăţa chihlimbarul, utilizaţi o bucată de material moale înmuiată sau umezită în apă plată. Asiguraţi-vă că păstraţi la distantă parfumul, şamponul sau chimicalele similare acestora şi nu depozitaţi bijuteriile langă solutii de curăţare. Pentru a prelungi durata de viată a bijuteriei din chihlimbar este indicat să scoateţi colierul/brăţara când faceţi baie sau mergeţi la piscină.

Autenticitate 

 Lănţişoare de bebeluşi este membru şi vânzător recomandat de Asociaţia Internaţională a Chihlimbarului (IAA) cu sediul în Gdansk (Polonia). Toate bijuteriile comercializate de magazinul nostru sunt realizate din chihlimbar baltic autentic conform standardelor europene de calitate şi siguranţă. Fiecare produs este însoţit de certificat de autenticitate.

Revendicari 

 Informaţiile despre sănătate oferite de către www.lantisoaredebebelusi.ro sunt oferite numai cu scop educativ. Artizanii de chihlimbar nu pot garanta efectivitatea Chihlimbarului Baltic în vederea unui tratament sub orice condiţii specifice. Noi nu afirmăm că orice sau toate proprietăţile de vindecare presupuse vor funcţiona în cazul fiecărei persoane.