Enter your keyword

Despre noi

Bună 🙂 !

Ideea deschiderii unui magazin cu coliere și brățări din chihlimbar pentru copii ne-a venit în anul 2012 dupa ce am devenit părinți, mai exact în perioada apariției primilor dințișori ai Sarei, fiica noastra. Am incercat mai multe remedii pentru ameliorarea durerii provocate de erupția dentară recomandate de mămici și doctori precum: inele dentiție cu gheață, geluri, siropuri, comprese cu glicerină boraxată; dar toate dădeau rezultat doar pe termen scurt.

Asadar, dupa muuulte nopti nedormite, cu banii lăsați la farmacii fară o soluție viabilă o prietenă din Austria s-a oferit să ne trimită un colier de chihlimbar pe care ea îl folosise la ambii băieți cu succes (zicea ea :)). Recunosc, am fost puțin sceptici la început, dar ținând cont că dentitia era abia la început, am zis că merită o încercare (mai ales că acel colier arăta chiar cool la gâtul Sarei). În prima noapte Sara s-a trezit doar pentru porția ei de lapte (întamplare, am zis noi…) dar în decurs de o săptămână Sara a ajuns sa doarmă până la 10-12 ore / noapte, o mare performanță pentru noi, culminând cu 1.30 – 2 ore de somn la prânz în condițiile în care dormea mxim 45 minunte si acelea in mașină.

Am început să impartasesc „minunea” cu prietenii și membrii familiei și asa am aflat că multe persoane mai în vârstă stiau de existența și beneficiile chihlimbarului.

Văzând că sunt atât de răspandite în țări ca Germania, Elveția, Franța chiar și în Statele Unite ale Americii și sunt utilizate cu succes de mult timp, ne-am gândit să deschidem www.lantisoaredebebelusi.ro.

Până în 2014 am importat colierele și brățările din tările baltice, dar eram limitați la o dimensiune standard si un singur tip de închizatoare ;asa cș am decis sa realizăm în atelierul nostru colierele si brățările pentru a se potrivi perfect fiecărui copil și totodată respectând standardelor de siguranță Europene. Acest lucru ne-a dat posibilitatea sa realizăm modele personalizate și cel mai important să oferim garantie pe viată pentru sistemul de închidere și șnur.

În 2015 am primit invitația de a deveni membri ai Asociatiei Internationale a Chihlimbarului (IAA), fapt care ne-a onorat și ne obligă să menținem un standard ridicat al bijuteriilor din chihlimbar realizate.

Povestea Lănțișoare de Bebelusi continuă…….

Coliere chihlimbar
Bratari Chihlimbar
Bratari glezna din chihlimbar
Coliere Alaptare Dentitie si Babywearing