Despre noi -Lănșișoare de Bebeluși – Cine suntem?- Ce facem?

Bună!
Ești pe cale să descoperi cum să-i faci viața bebelușului tău mai ușoară și să-ți ușurezi și ție „cariera” de mămică super implicată. Așa că citește această pagină până la sfârșit, pentru a descoperi magia bijuteriilor din chihlimbar pentru copii!
Peste 10.000 de mămici deja au testat ce urmează să descoperi și tu, iar alte 160.000 ne urmăresc pe Facebook și ne recomandă mai departe!

Testimoniale
Bun, acum că ești pregătită…
Să începem!
Ideea acestei pagini este să ne cunoaștem mai bine.
Dacă ai ajuns aici, vrem să știi că pentru Lănțișoare de Bebeluși “despre noi” e de fapt “despre tine”. Despre tine, părintele care mereu vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru ca bebe să fie bine.

Cum te putem servi noi și cu ce îți venim în ajutor pentru a-i face lui bebe viața mai ușoară?

Probabil ai încercat și tu de nenumărate ori să-l scapi pe bebe de durerile provocate de dințișori, dar nu ai reușit.
La fel am încercat și noi… mai multe remedii pentru ameliorarea durerii provocate de erupția dentară.  Am încerat soluții recomandate și de mămici și de doctori: inele de dentiție cu gheață, geluri, siropuri, comprese cu glicerină boraxată…
Dar toate dădeau rezultat doar pe termen scurt… 

Până la un moment dat!

De aici a plecat întreaga idee cu chihlimbarul. Și mai târziu… tot de aici avea să vină și dorința de a împărtăși cu ceilalți ce descoperisem.
Cum ajută chihlimbarul la eliminarea durerilor lui bebe și ce altceva poate face pentru tine?
După muuulte muuuulte nopți nedormite și dubă suficienți bani lăsați la farmacii fară o soluție viabilă pentru durerea de dinți a Sarei, „bebeștrumfa” noastră…  o prietenă din Austria s-a oferit să ne trimită un colier de chihlimbar pe care ea îl folosise la ambii băieți cu succes (zicea ea). :))

Nu trebuie să-ți zicem cât de sceptici am putut fi la început. Probabil te-ai prins și tu deja.
Cu toate astea, aveam de îndurat muuulte nopți nedormite înainte, căci dentiția era de abia la îneput. Așa că am decis să-i dăm o încercare.
Din momentul în care am încercat… lumea noastră s-a schimbat!
În prima noapte Sara s-a trezit doar pentru porția ei de lapte (întamplare, am zis noi…) dar în decurs de o săptămână Sara a ajuns sa doarmă până la 10-12 ore / noapte

Și atunci am decis!

Probabil și tu crezi că e greu să stăpânești durerile unui bebeluș și să-l calmezi pentru a putea să doarmă liniștit și să se odihnească. La fel am crezut și noi!
Până când am încercat…
După ce am încercat colierul de chihlimbar trimis de prietena noastră am decis instant.

Așa ceva nu trebuie să rămână doar pentru noi. Și alți părinți trebuie să afle despre asta.
Am început să impartasesc „minunea” cu prietenii și membrii familiei și asa am aflat că multe persoane mai în vârstă stiau de existența și beneficiile chihlimbarului.
Văzând că astfel de bijuterii talisman sunt atât de răspandite în țări ca Germania, Elveția, Franța chiar și în Statele Unite ale Americii și sunt utilizate cu succes de mult timp, ne-am gândit să studiem mai profund beneficiile lor.

Așa a prins rădăcini în inima noastră ideea deschiderii unui magazin de coliere și brățări din chihlimbar baltic. Asta se întâmpla în anul 2012.
LănțișoaredeBebeluși.ro a fost de la început și va rămâne pentru totdeauna o afacere de familie. Un business născut în familie, pentru a servi mai departe alte familii.
Noi suntem făcuți pentru a făuri din pasiune și din adâncul sufletului bijuterii talisman din chihlimbar pentru copii și pentru familia ta. De aceea și spunem că bijuteriile noastre din chihlimbar sunt prietenoase ca dragostea de mămică!

Cum s-au desfășurat lucrurile și de ce am decis că trebuie schimbat ceva din rădăcini pentru a reuși?
Până în 2014 am importat colierele și brățările din tările baltice. Dar eram limitați la o dimensiune standard si un singur tip de închizatoare. Iar acest lucru nu e deloc plăcut din două motive.
1. Colierele trebuie să ajungă până sub barbă, să nu fie prea lungi, pentru a nu putea fi băgate în gură. Dar să nu fie nici foarte scurte, pentru a nu provoca accidentări.
2. Sistemul de închidere trebuie să permită eliberarea automată la presiune. În cazul în care se strânge în jurul gâtului sau bebe trage de el, să se desfacă automat.
Niciuna dintre aceste condiții nu era îndeplinită de produsele pe care reușeam noi să le importăm. Așa că am decis să schimbăm complet modul de lucru.
Am decis să realizăm în atelierul nostru colierele și brățările pentru a se potrivi perfect fiecărui copil și totodată respectând standardelor de siguranță Europene.

Nu vrem ca din dorința de a face bine să facem cumva rău. Și de aceea, ne-am hotărât că, deși va fi mult mai multă muncă și probabil vom putea dezvolta mai puțin afacerea, vom produce noi bijuteriile.
Acest lucru ne-a dat posibilitatea sa realizăm modele personalizate și cel mai important să oferim garantie pe viată pentru sistemul de închidere și șnur.
În 2014 am primit invitația de a deveni membri ai Asociatiei Internaționale a Chihlimbarului (IAA), fapt care ne-a onorat și ne-a obligat în același timp să menținem un standard ridicat de calitate a bijuteriilor din chihlimbar realizate.

Asociatia internationala a chihlimbarului
Asociația internațională a chihlimbarului

Iar de atunci… lucrurile au tot mers!
Am vândut bijuterii personalizate din chihlimbar peste tot în România!

Desigur… dacă ești sceptică… așa cum am fost și noi, s-ar putea să ai niște întrebări în cap…

1. S-ar putea să nu știi încă suficient de clar “cu ce se mănâncă” treaba asta cu chihlimbarul!?!
De aceea ți-am pregătit un VIDEO în care să afli toată povestea acestei pietre fermecate și a beneficiilor pe care le poate aduce în viața lui bebe și în viața ta.
(video în curând)

2. Poate tot nu ai încă suficientă încredere în noi!
Ce trebuie să știi e că în 10 ani, în România, am adunat peste 10.000 de mămici care ne susțin și ne recomandă mai departe. Bineînțeles că aceste bijuterii nu rezolvă toate problemele tale, însă cu siguranță au multiple beneficii asupra organismului uman.

3. Poate îți faci griji cu privire la siguranță!
Și noi ne-am făcut griji când importam produsele. Și de aia am decis să le construim noi de la zero. Aceste coliere și brățări sunt concepute pentru a fi purtate din primele zile de la naștere. De aceea acordăm o deosebită atenție siguranței.

Închizătoarea colierelor pentru copii 0-6 ani este prevăzută cu sisteme de închidere pup-up care au fost gândite și proietate să se desfacă atunci când sunt expuse unei presiuni.

Inchizătoare pop up lantisor chihlimbar bebe
”sistem închidere pop-up”

Astfel dacă din greșală colierul se agață în ceva, el se va desface.
În plus, fiecare pepită de chihlimbar este înnodată separat în așa fel încât, spre exemplu, dacă un colier este tăiat, mărgelele să nu se împraștie. Plus că firul pe care sunt înșirate mărgelele este de mătase și nu se rupe.

4. Poate pentru tine și prețul este o problemă…
Însă beneficiile pe care aceste bijuterii le aduc orgnismului sunt pe termen lung, astfel avem bebeluși/copii care folosesc aceste produse 5/6 ani, iar în cazul adulților vorbim de zeci de ani.
Ne scriu și mămici care pur și simplu se văd nevoite să configureze din nou sau să adapteze produsele vechi, pentru că micuții nu vor să renunțe la ele, nu vor altele noi. Nu se mai dezlipesc de talismanul lor norocos.

5. Poate că nu iți plac modelele prezentate pe site…
Aceste produse sunt create handmade de artizanii noștri,  în atelierul nostru. Astfel, le putem personaliza după dorința ta și a copilului tău. Și facem asta fără niciun cost suplimentar!
În felul acesta eviți și problema cu privire la mărimi. Colierele și brățările au mărimile structurate în funcție de vârstă. Plus, poți verifica măsura recomandată de noi în cazul puiului tău, consultând ghidul de mărimi de la fiecare produs.

NU UITA UN LUCRU!
Siguranța bebelușului tău este principala noastră grijă!

Nu mai acționa greșit, încercând tot felul de metode care nu dau randament pentru a-i oferi lui bebe un somn liniștitor și profund.
Alege ceva ce funcționează deja și care a fost testat de milioane de ani și de sute de mii de oameni în toată lumea. Părinți ca și tine, care doresc să facă tot ce e posibil pentru ca bebe să fie bine.
Așa am început și noi. Așa au început și cele peste 10.000 de mămici care astăzi ne recomandă și se bucură de produsele noastre.

Cu ajutorul tău, povestea Lănțișoare de Bebeluși continuă…

Iar noi am scris destul… Așa că ne reîntoarcem la făurit coliere de chihlimbar, brățări de chihlimbar, brățări de gleznă și coliere de alăptare, dentiție și babywearing.

Așteptăm comanda ta pentru a ți le trimite să-ți poarte noroc ție și lui bebe!