Returnare produse

Clientul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris completând FORMULARUL DE RETUR Lănțișoare de Bebeluși asupra deciziei sale de a renunța la tranzacție. Termenul de garanție a produselor este de 30 de zile lucrătoare și nu trebuie confundat cu dreptul de retur necondiționat în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepționării comenzii.

Retururile se vor realiza după completarea FORMULARULUI DE RETUR prin orice firmă de curierat rapid FARĂ RAMBURS . Ne rezervăm dreptul de a NU accepta recepționarea unor produse returnate, atunci când FORMULARUL DE RETUR nu a fost completat sau constatăm faptul că au fost deteriorate sau uzate excesiv din vina exclusivă a cumpărătorului.

Produsele returnate trebuie să fie expediate în PLIC ANTISOC CU BULE / CUTIE. Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate integral de către cumpărător. În cazul unui retur parțial, atunci când culpa aparține vânzătorului, Lănțișoare de Bebeluși va suporta numai cheltuielile de retur pentru acel produs, în suma echivalentă cu valoarea costului de livrare stabilit pentru acel articol.

Lănțișoare de Bebeluși suportă cheltuielile de retur numai atunci când produsul/produsele nu corespunde/corespund descrierii enunțate în oferta noastră de vânzare. Exemplu: dimensiuni eronate, închizătoare diferită, etc. Returnarea contravalorii articolului returnat se va realiza în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data recepționării returului.

FORMULAR RETUR