Returnare produse

Clientul are dreptul ca în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produselor comandate, să notifice în scris Lănțișoare de Bebeluși asupra deciziei sale de a renunța la tranzacție. Termenul de garanție a produselor este de 30 de zile lucrătoare și nu trebuie confundat cu dreptul de retur necondiționat în termen de 15 zile lucrătoare de la data recepționării comenzii.

Retururile se vor realiza sistemul de curierat rapid al Fan Courier sau Posta Romana.Ne rezervăm dreptul de a nu accepta recepționarea unor produse returnate, atunci când constatăm faptul că au fost deteriorate sau uzate excesiv din vina exclusivă a cumpărătorului. Produsele returnate trebuie să fie expediate într-un PLIC ANTIȘOC CU BULE. Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate integral de către cumpărător. În cazul unui retur parțial, atunci când culpa aparține vânzătorului, Lănțișoare de Bebeluși va suporta numai cheltuielile de retur pentru acel produs, în suma echivalentă cu valoarea costului de livrare stabilit pentru acel articol.

Lănțișoare de Bebeluși suportă cheltuielile de retur numai atunci când produsul/produsele nu corespunde/corespund descrierii enunțate în oferta noastră de vânzare. Exemplu: dimensiuni eronate, închizătoare diferită, etc. Returnarea contravalorii articolului returnat se va realiza în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data recepționării returului. Pentru a returna unul sau mai multe articole, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la office@lantisoaredebebelusi.ro urmând ca un reprezentant al magazinului nostru să vă furnizeze instrucțiunile de returnare. Acest formular a fost creat pentru a ușura procedura returnării și nu condiționează drepturile legale ale cumpărătorului. Un consultant va răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 24 de ore. Comunicarea se va realiza atât pe e-mail, cât și telefonic.

Nu ai găsit răspunsul la speța ta?

Scrie-ne la adresa de email si îți răspundem în cel mai scurt timp.