Vezi de ce sunt populare bijuteriile din chihlimbar pentru bebelusi – Staruri care le promoveaza – Parerile mamicilor

Salutari, Suntem echipa Lănțișoare de Bebeluși, primul atelier handmade de  bijuterii din chihlimbar concepute si realizate special pentru bebeluși și copii.

În calitate de părinte, este inevitabil să nu te confrunți cu durerile cauzate de erupția dentară și colici în primul an de viață al bebelușului tău. Somnul neliniștit și răcelile frecvente sunt de asemenea destul de obișnuite în jurul vârstei de 1 an.

În căutarea unor medicamente sau remedii pentru aceste afecțiuni, este foarte posibil să fi citit sau să ți se fi recomandat să încerci o brățară din chihlimbar pentru bebe-ul tău. În acest articol vei citi peste 10.000 de testimonialele primite de părinților care au folosit o brățară sau un lănțișor din chihlimbar.

Bijuteriile din chihlimbar nu sunt doar o tendință sau o invenție recentă; beneficiile chihlimbarului pentru sănătate sunt recunoscute și utilizate de secole. Este adevărat că au câștigat popularitate în ultimii 10 ani datorită internetului și a faptului că oamenii, confruntați cu stresul cotidian, caută remedii naturale pentru ei înșiși și familiile lor.

De altfel și  în România, în localitatea Colți (județul Buzău), chihlimbarul este prelucrat de generații și folosit și în scop terapeutic.

Populare în Europa de Vest și în Statele Unite ale Americii, bijuteriile din chihlimbar sunt purtate de copiii unor actori de la Hollywood, sportivi celebri și membri ai familiilor regale din întreaga lume.

Inițial mai reticente, mamicile din Romania au început să aibă treptat încredere în bratarile si colierele din chihlimbar. Acest lucru ne-a motivat pe noi, artizanii Lănțișoare de Bebeluși  să concepem și sa realizam modele noi pentru bebe personalizate cu nume, snur rosu sau cruciuliță.

Stiai că : Cele mai bune rezultate ale purtării bijuteriilor din chihlimbar se observă la bebeluși, copii și persoanele în vârstă, deoarece primii sunt sensibili din cauza vârstei fragede, iar vârstnicii din cauza vârstei înaintate și a afecțiunilor existente.

 Peste 10.000 de mămici recomandă bratarile si colierele noastre din chihlimbar

 

Acum că ai citit experiențele impărtașite de clienții noștri despre colierele si brățările din chihlimbar, te invităm să descoperi informații mai detaliate despre chihlimbar și proprietățile terapeutice ale acestei pietre fascinante. Te invităm sa ne insoțesti intr-o calatorie de familiarezare cu aceasta rasina fantastica care poarta numele de – CHIHLIMBAR.

Ce este chihlimbarul? (timp de lectură: 3 min)

Prima oprire o facem la un articol complet in care  veti gasi cele mai importante informatii despre chihlimbar cum ar fi:

Ce este chihlimbarul?
Pretul chihlimbarului
Tipuri de chihlimbar
Autenticitate chihlimbar

Proprietățile terapeutice ale chihlimbarului (timp de lectură: 3 min)

 

O intreba pe care o primim frecvent este “la ce ajuta bijuteriile din chihlimbar ?”pentru acestea intrebare am pregatit un articol in care descriem cum poate chihlimbarul si implicit bijuteriile din chihlimbar sa ne sustină sănatatea .

Colier sau brățară din chihlimbar pentru bebe? (timp de lectură: 1 min)

O altă provocare cu care se confrunta clienții Lantisoare de bebelusi este decizia de a alege produsul potrivit. Acest articol vă va ajuta să luați cea mai bună decizie și să alegeți între un colier sau o brățară din chihlimbar pentru bebe.

Bijuteriile din chihlimbar nu sunt destinate doar bebelușilor și copiilor, ci pot aduce beneficii și întregii familii, de la cei mai mici pitici până la bunici. adulții pot beneficia de proprietățile terapeutice ale chihlimbarului. Brățările din chihlimbar pot contribui la reducerea stresului și a anxietății, calmarea durerilor și inflamațiilor, îmbunătățirea somnului și echilibrarea emoțională. Acestea pot fi un sprijin natural și armonios pentru sănătatea și bunăstarea noastră în agitatul ritm al vieții moderne.

Vezi seturile de bratari pentru familie

Descoperiți colecția noastră de seturi de brățări pentru familie, realizate la comandă și personalizate cu șnur roșu, cruciuliță sau nume.

Bratari mama si copilul din chilimbar
set bratari familie

 

Daca doresti sa explorezi colectia de bijuterii din chihlimbar lantisoare de bebelusi incepe de aici:

Bijuterii din Chihlimbar