-8%
SKU: CCC-013
(O recenzie client)

Colier chihlimbar copii cu nume ~ culoare lămâie

109.00 lei

În stoc

Caracteristici

Colier chihlimbar copii realizat din pietre semirotunde galben – lamaie si litere din acril alb/negru sau alb/multicolor innodate pe snur din bumbac. Calibrul pietrelor este de 4-6 mm iar gradul de finisare lucioasa. Sistemul de inchidere al colierului este pop-up pentru copii pana in 6 ani si cu surub pentru 6+. Garantie pe viata pentru sistemul de inchidere si snur. Mai multe informatii despre proprietatile terapeutice ale chihlimbar-ului precum si ghidul de marimi, intrebari frecvente veti gasi in sectiunile de mai jos.

Descriere

Colier chihlimbar copii cu nume ~ culoare lamaie

Colier chihlimbar copii cu nume culoare galben-lamaie

Ce face si ce este un colier din chihlimbar?

Colierul din chihlimbar baltic este cea mai populara bijuterie in randul bebelusilor/copiilor din toata lumea datorita proprietatilor terapeutice recunoscute ale chihlimbarului. Devenite cunoscute in ultimii 20 de ani datorita internetului, margelele din chihlimbar au fost observate de-a lungul timpului purtate de copiii familiilor regale, vedete de cinema, sefi de stat; fiind considerat din antichitate un talisman cu multiple beneficii asupra organismului uman indiferent de varsta.

Ce este chihlimbarul?

Chihlimbarul este o rasina de conifere fosilizata veche de peste 50 milioane de ani si folosit ca remediu natural inca din antichitate sub forma de: uleiuri, tincturi, pulberi, colier chihlimbar copii, talismane, pentru a trata / ameliora afectiuni precum: durerile provocate de eruptia dentara, artrita, dureri musculare, articulatii, dureri cap, dureri de crestere, reducerea stresului si anxietatii. Dintre toate tipurile de chihlimbar din lume chihlimbarul baltic este cel mai apreciat pentru proprietatile terapeutice.

Cum actioneaza colierul/bratara din chihlimbar baltic ?

In contact cu pielea un colier chihlimbar copii elibereaza cantitati minuscule de ulei cu continut de acid succinic care este absorbit de organism. Acidul succinic este cunoscut pentru proprietatile analgezice de calmare.

Culoarea, forma sau pretul influenteaz eficienta colierelui/bratarii din chihlimbar

Culoarea/Pretul/Forma NU influenteaza eficienta unui colier chihlimbar copii. Pretul mare/mic pentru anumite modele este direct proportional cu raritatea unor culori de chihlimbar; (exemplu: chihlimbarul alb) si gradul de finisare/rotunjire al pietrei (exemplu: margele semirotunde, rotunde..etc)

Cum sunt realizate bijuteriile din chihlimbar pentru copii ?

Lantisoare de bebelusi este o afacere de familie cu o experienta de peste 12 ani in confectionarea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii si adulti. Un colier chihlimbar copii este realizat manual conform unor parametri corespunzatori varstei copilului dvs sau optiunilor personale si poate fi personalizat cu initiala, nume, pietre semipretioase, culoare snur sau orice combinatie de pietre si culori disponibile in magazinul nostru.

Cum se folosesc bijuteriile pentru copii ?

Un colier chihlimbar copii este conceput pentru a fi purtat in jurul gatului iar bratara pentru a fi purtata la incheietura mainii sau gleznei/piciorului. Atentie!!! Colierele si bratarile din chihlimbar baltic sunt concepute pentru a fi purtate NU mestecate sau roase! Pentru a satisface dorinta de rontait a copilului dvs va recomandam un COLIER DIN SILICON PENTRU ALAPTARE .

Sunt sigure bijuteriile din chihlimbar pentru copii ?

Un colier chihlimbar copii este conceput si realizat special pentru copii respectand legislatia Uniunii Europene astfel: Fiecare margeluta este innodata individual astfel incat, daca colierul se rupe margelele nu se vor imprastia. Sistemul de inchidere al unui colier chihlimbar copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal. Inchizatoarea colierului pentru copii de pana in 3 ani este de tip “pop-up” si se deschide automat daca este agatat sau tras cu o tensiunde de peste 6.8 kg/f. Recomandam supravegherea copiilor sub 3 ani in timpul purtarii unui colier chihlimbar copii si mutarea colierului infasurat de doua ori la gezna piciorului in timpul orelor de somn.

Ce masura sa aleg?

Colier: Masurati diametrul gatului copilului folosind un snur, la lungimea obtinuta adaugati approx 5 cm, asigurandu-va ca lungimea colierului nu permite sa fie bagat in gura.

Exemplu: Daca diametrul gatului copilului dumneavoastra masoara 28 cm, adaugati 5 cm si veti obtine 33 cm – aceasta fiind lungimea corecta.

Bratara: Masurati diametrul incheieturii mainii cu un snur si adaugati: 1 cm pentru bratarile de copii si 2 cm pentru bratarile de adulti

Exemplu: Daca diametrul incheieturii copilului dumneavoastra masoara 12 cm, adaugati 1 cm si veti obtine 13 cm, aceasta fiind lungimea corecta.

Daca bratara este cadou sau nu aveti posibilitatea sa masurati incheietura mainii, folositi selectorul de marime din pagina produsului care este exact in proportie de 99.9% si este realizat pe baza experientei noastre de peste 10 ani.

Intretinerea bijuteriilor din chihlimbar

Un colier chihlimbar copii nu trebuie depozitat impreuna cu alte bijuterii unde se poate atinge de alte elemente precum metale. Va recomandam sa pastrati colierul/bratara de chihlimbar intr-un saculet moale (bumbacul sau catifeaua sunt ideale in acest scop). Pentru a curata chihlimbarul, utilizati o bucata de material moale inmuiata sau umezita in apa plata. Asigurati-va ca pastrati la distanta parfumul, samponul sau chimicalele similare acestora si nu depozitati bijuteriile langa solutii de curatare. Pentru a prelungi durata de viata a unui colier chihlimbar copii este indicat sa scoateti colierul cand faceti baie sau mergeti la piscina.

Lantisoare de Bebelusi este membru si vanzator recomandat de Asociatia Internationala a Chihlimbarului (IAA) cu sediul in Gdansk (Polonia). Toate bijuteriile comercializate de magazinul nostru sunt realizate din chihlimbar baltic autentic conform standardelor europene de calitate si siguranta. Fiecare produs este insotit de certificat de autenticitate;

Informatii produs
Colier chihlimbar copii cu nume
model: colier chihlimbar copii cu nume culoare galben – lamaie
forma margele: semirotunde
grad finisare margele: lucios

Informatiile despre sanatate oferite de catre lantisoaredebebelusi.ro sunt oferite numai cu scop educativ. Artizanii de chihlimbar nu pot garanta efectivitatea Chihlimbarului Baltic in vederea unui tratament sub orice conditii specifice. Noi nu afirmam ca orice sau toate proprietatile de vindecare presupuse vor functiona in cazul fiecarei persoane.

Greutate 50 g
Intrebari frecvente

Ce este chihlimbarul?

Chihlimbarul este o rășină de copac fosilizată vechi de peste 45 milioane de ani. În general oamenii asociază cuvântul "chihlimbar" cu industria bijuteriilor si puțini sunt cei care au auzit de efectele terapeutice ale chihlimbarului atât de apreciate încă din antichitate.

Cum funcționează bijuteriile din chihlimbar?

Chihlimbarul baltic conține un compus unic numit acid succinic considerat un agent antiinflamator natural.Acidul succinic din chihlimbar este de fapt cel care ameliorează durerea; atunci când colierul/brățara din chihlimbar este purtată în mod regulat, căldura pielii încălzește chihlimbarul și eliberează cantități minuscule de ulei cu conținut de acid succinic, uleiul este absorbit în piele și prin intermediul sistemului circulator ajunge în organism. De acolo, acidul succinic funcționează ca un analgezic reducând inflamația și implicit durerea.

Care este diferența dintre chihlimbar și chihlimbar baltic?

Cu cât chihlimbarul este mai vechi cu atât procentul de acid succinic este mai ridicat. Cu o vechime de peste 45 milioane de ani chihlimbarul baltic are un procent de 5-8% acid succinic, fiind asfel cel mai apreciat chihlimbar pentru proprietățile terapeutice. În lume există chihlimbar la fel de vechi și eficient ca și chihlimbarul baltic, un exemplu fiind chihlimbarul românesc,chihlimbarul canadian, dar acestea din urmă nu sunt exploatate si este de obicei substituit cu chihlimbar din burma (China).

Ce chihlimbar folositi in realizarea bijuteriilor?

Noi, artizanii Lănțișoare de Bebeluși folosim în realizarea bijuteriilor chihlimbar baltic certificat de Asociatia Internațională a Chihlimbarului organizatie în cadrul căreia suntem membri și vânzători recomandați din 2014.

Cum sunt realizate colierele/brățările din chihlimbar pentru copii?

Lănțișoare de Bebeluși este o afacere de familie cu o experiență de peste 12 ani în conceperea și făurirea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii și adulți. Colierul sau brățara din chihlimbar este realizată manual conform unor parametri corespunzatori vârstei copilului. Optional colierul / brățara din chihlimbar poate fi personalizat(ă) cu inițiale, nume, pietre semiprețioase, culoare șnur sau orice combinație de pietre și culori disponibile în magazinul nostru. Asadar toate bijuteriile din chihlimbar sunt realizate la comandă pentru a se potrivi perfect copilului dvs.

Este sigur colierul din chihlimbar pentru bebeluși/copii?

În urma experienței de peste 12 ani în făurirea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii vă prezentăm cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent(ă) în momentul în care te decizi să achiziționezi un colier din chihlimbar pentru bebelușul/copilul tău.

Mărime: colierul/lănțișorul din chihlimbar trebuie sa stea suficient de lejer în jurul gâtului încât să puteți introduce 2-3 degete astfel încât să nu poată fi tras peste bărbie și băgat în gură; Ghidul nostru de mărimi este realizat pe baza experienței acumulate în timp. Chiar și așa vă recomandăm să măsurați dimensiunea gâtului copilului înainte de a achiziționa un colier de chihlimbar.

Închizătoare: Sistemul de închidere al colierului din chihlimbar pentru copii de până în 6 ani trebuie să se deschidă dacă colierul este tras sau agățat accidental;

Mărgele chihlimbar: Pentru confortul bebelușului/copilului dvs vă recomandăm să alegeți un colier din chihlimbar cu mărgele rotunjite. Aschiile din chihlimbar pot crea disconfort în timpul orelor de somn.

Colierele şi brăţările noastre din chihlimbar sunt concepute şi realizate special pentru copii respectând legislaţia Europeană astfel:

 • Fiecare mărgeluţă este înnodată individual astfel încât dacă colierul sau brăţara se rupe mărgelele nu se vor imprăştia.
 • Sistemul de închidere al bijuteriilor din chihlimbar pentru copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal.
 • Închizătorile colierelor pentru copiii de până în 6 ani sunt de tip „pop-up” si se deschid automat dacă sunt agăţate sau trase cu o tensiunde de peste 6.8 kg. (Certificat)
 • Închizătorile brăţărilor sunt cu acţiune prin înşurubare pentru a nu putea fi desfăcute de cei mici.
 • Recomandăm supravegherea copiilor sub 3 ani în timpul purtării colierului din chihlimbar şi mutarea colierului înfăşurat de două ori la gezna piciorului în timpul orelor de somn. Idee: În timpul orelor de somn ale copilului poți purta colierul înfășurat de două ori la încheietura brațului beneficiind astfel și tu de proprietățile chihlimbarului.

Cum se folosesc bijuteriile pentru copii ?

Coliere din chihlimbar sunt realizate pentru a fi purtate în jurul gâtului iar brățările pentru a fi purtate la încheietura mâinii sau piciorului. Atenţie!!! Colierele şi brăţarile din chihlimbar baltic sunt concepute pentru a fi purtate NU mestecate /roase! Pentru a satisface dorinţa de ronţăit a copilului dvs vă recomandăm un COLIER DIN SILICON PENTRU ALAPTARE.

Ce recomandați pentru bebeluș/nou nascut colier sau brățara din chihlimbar?

Indiferent dacă alegi un colier sau o brățară din chihlimbar pentru bebelușul tău bijuteria se poate "readapta". De exemplu dacă achiziționezi un colier de chihlimbar și bebelușul îl descoperă și trage de el, atunci colierul poate fi încolăcit de două ori la glezna bebelușului. Ulterior pe măsură ce lunile trec puteți muta colierul la gât.

Dacă optați pentru o brățară din chihlimbar pentru bebelușul tău trebuie să știi că orice brățară din chihlimbar reglabilă sau fixă din categoria brățări copii cu mărimea de 14 cm poate fi folosită ca brățară de picior la bebelușii de până în 12 luni. După 12 luni brățara poate fi mutată la mână.

De cele mai multe ori bijuteriile noastre din chihlimbar devin talismane pentru copii și aceștia nu doresc să renunțe nici când le rămân mici. De accea când achiziționați un colier sau o brățară din chihlimbar pentru copilul dumneavoastră vă oferim GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru șnur și închizătoare.

Culoarea, forma sau prețul influențaează eficiența unui colier din chihlimbar / brățări din chihlimbar?

Culoarea/Preţul/Forma mărgelelor din chihlimbar NU influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Preţul mare/mic pentru anumite modele este dat de raritatea unor culori și nuanțe ale chihlimbarului precum "chihlimbarul alb" şi gradul de finisare/rotunjire al pietrei.

De exemplu: Bijuteriile cu mărgele perfect rotunde din chihlimbar sunt mult mai valoroase decât mărgelele semirotunde.

Un alt factor care influențează prețul este mărimea/greutatea mărgelelor din chihlimbar.

Exemplu: Diferența de preț dintre o brățară din chihlimbar pentru adulți de 17 cm și o brățară din chihlimbar pentru copii de 15 cm, nu este neapărat mai mare datorită diferenței de 2 cm, diametrul mărgelelor din chihlimbar care alcătuiesc brățara din chihlimbar pentru adulți este mai mare.

Cum aleg mărimea unui colier din chihlimbar?

Înainte de a achiziționa un lănțișor de chihlimbar pentru copilul tău recomandăm întotdeauna să verifici dacă dimensiunea aferentă vârstei copilului din selectorul de mărimi corespunde cu măsuratoarea efectuată de tine.

Bebeluși/Copii
Folosind un șnur măsurați diametrul gâtului copilului și adăugați 5 cm asigurându-vă că lungimea colierului nu permite să fie băgat în gură. Exemplu: Dacă copilul are diametrul gâtului de 28 cm, adăugați 5 cm și veți obține 33 cm - aceasta fiind lungimea perfectă.

Mărimi coliere chihlimbar copii

 • 28 cm / 0-2 ani;
 • 30 cm / 1-3 ani;
 • 33 cm / 2-6 ani;
 • 35 cm / 5-9 ani;
 • 38 cm / 8 ani- adult XS

Adulți
Atunci când alegi lungimea unui colier pentru tine sau soțul tău poți măsura un lanț asemănător care cade așa cum dorești. Trebuie să ai în vedere că grosimea colierului trebuie să fie asemănătoare cu cea a colierului pe care îl cumpărați. Recomandăm să simulezi cu un colier de perle dacă ai la îndemână, deoarece diametrul mărgelelor din chihlimbar este asemănător.

Dacă nu ai un colier cu aspect și cădere asemănătoare poți folosi un șnur de aceeași grosime. Înfășoară șnurul în jurul gâtului cu un capăt fixat pe ceafă și ajustează celălalt capăt astfel încât sfoara să cadă asa cum dorești. Marchează locul de întânlire, așează șnurul pe o suprafață plană șnurul și măsoară. Aceasta ar trebui să fie măsura colierului tău din chihlimbar.

Mărimi colier chihlimbar femei

 • Mărime XS 38 cm - colier adolescenți - adulți "extra scurt"
 • Mărime S 40 cm - colier "Cravată" din chihlimbar (la baza gâtului);
 • Mărime M 42 cm;
 • Mărime L 45 cm - colier "Prințesă" din chihlimbar;
 • Mărime XL 50cm - colier "Matineu" din chihlimbar;
 • Mărime XXL 75 cm - colier "Operă" din chihlimbar;
 • Mărime 3XL 90cm - colier "Frânghie" din chihlimbar;

Cum aleg mărimea unei brățări din chihlimbar pentru copii?

Măsurați încheietura mâinii cu un șnur și adăugați 1 cm pentru brățările de copii și 2-3 cm pentrubrățările de adulți.

Exemplu: Dacă încheietura mâinii copilului are 12 cm, adăugați 1 cm și vei obține 13 cm, aceasta fiind mărimea corectă.

Dacă brățara este cadou sau nu aveți posibilitatea să măsurați încheietura, folosiți selectorul de mărimi din pagina produsului care este realizat pe baza experienței noastre de peste 12 ani și este exact în proporție de 99.9%. Ca o măsură de siguranță suplimentară vă recomandăm să alegeți o brățară din chihlimbar cu sistem de închidere reglabil.

Trimiteti si in afara tarii?

Sigur, expediem oriunde în Europa prin Poștă sau Curier Rapid, În afara Europei expediem exclusiv prin Poștă.

Garantie

Ce înseamnă garanție pe viață?

Garanție pe viață înseamnă că noi, artizanii acestor minunate bijuterii din chihlimbar reprezentați de brandul Lănțișoare de Bebeluși avem încredere în materialele folosite și procedura de asamblare a bijuteriilor din chihlimbar încat oferim garanție pe viața pentru produsele noastre.

Sunt necesare inspecții periodice?

Deși nu fac obiectul garanției vă recomandăm verificați periodic colierul din chihlimbar sau brățara din chihlimbar a copilului dumneavoastră iar dacă șnurul prezintă urme de uzură vă rugăm sa trimiteți produsul pentru a fi relegat.

Ce acoperă garanția pe viață?

 • șnurul
 • sistem de închidere (închizătoare fixă sau reglabilă).

Ce NU acoperă garanția pe viață?

 • șnurul elastic în cazul brățărilor pentru adulți
 • elasticul în cazul inelelor din chihlimbar pe sistem elastic
 • pietrele lipsă sau sparte în cazul tuturor bijuteriilor atât pentru copii cât și pentru adulți

Cum beneficiez de serviciul garanție pe viață?

Pentru a asigura o procesare eficientă a cererii dvs, vă rugăm să completați și să urmați pașii din formularul de mai jos.

FORMULAR GARANȚIE

Alege bijuteria din chihlimbar preferată ceea și noi ți le făurim cu drag!

Transport / plata

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, greutate și țara unde se va face livrarea. Magazinul nostru livrează în toată Europa.

Livrarea comenzilor pe teritoriul României

 • Plată card credit / debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română sau Fancourier. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 18 lei prin Fancourier și 15 lei prin Poșta Română.
 • Plată numerar la livrare – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română sau Fancourier. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 18 lei prin Fancourier și 15 lei prin Poșta Română.

Livrarea comenzilor în Europa

 • Plata card credit / debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 25 lei.

De ce sa ne alegi?

Garantie pe viata

Recomandat de peste 10.000 mamici

Handmade in Romania

Chihlimbar certificat

Si noi suntem mamici

Vizualizate recent

  1 recenzie Colier chihlimbar copii cu nume ~ culoare lămâie

  1. georgiana1234567 (proprietar verificat)

   Fetita mea de un 1nu dormea noaptea se trezea la 5dimineata cu chef de joaca se invartea toata noaptea in pat pana am descoperit acest colier prima data nu am crezut pana am incercat am acest colier de trei zile si deja se vad diferente copilu meu doarme ff bine se trezeste la 9 si nu se mai foieste deloc!! Recomand cu mare drag!!!

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.