Moneda
Moneda
Coșul meu

Cine suntem?

Buna! In perioada 13-17 ianuarie echipa Lantisoare de Bebelusi intra in vacanta. Toate comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate incepand cu data de 20 ianuarie. Va multumim pentru intelegere!

-

Buna :) !

Ideea deschiderii unui magazin cu coliere si bratari din chihlimbar pentru copii ne-a venit in anul 2012 dupa ce am devenit parinti, mai exact in perioada aparitiei primilor dintisori ai Sarei, fiica noastra. Am incercat mai multe remedii pentru ameliorarea durerii provocate de eruptia dentara recomandate de mamici si doctori precum: inele dentitie cu gheata.geluri,siropuri,comprese cu glicerina boraxata; dar toate dadeau rezultat doar pe termen scurt.

 Asadar, dupa muuulte nopti nedormite, cu banii lasati la farmacii fara o solutie viabila o prietena din Austria s-a oferit sa ne trimita un colier de chihlimbar pe care ea il folosise la ambii baieti cu succes (zicea ea :)). Recunosc, am fost puțin sceptici la început, dar ținând cont ca dentitia era abia la inceput, am zis că merită o încercare (mai ales ca acel colier arata chiar cool la gatul Sarei). In prima noapte Sara s-a trezit doar pentru porția ei de lapte (intamplare, am zis noi...) dar în decurs de o săptămână Sara a ajuns sa doarma până la 10-12 ore / noapte, o mare performanță pentru noi, culminand cu 1.30 - 2 ore de somn la pranz  în condițiile în care dormea mxim 45 minunte si acelea in masina.

Am început să impartasesc "minunea" cu prietenii si membrii familiei si asa am aflat ca multe persoane mai in varsta stiau de existenta si beneficiile chihlimbarului.

Văzând că sunt atât de răspandite în țări ca Germania, Elveția, Franța chiar și în Statele Unite ale Americii și sunt utilizate cu succes de mult timp, ne-am gândit să deschidem www.lantisoaredebebelusi.ro .

Pana in 2014 am importat colierele si bratarile din tarile baltice, dar eram limitati la o dimensiune standard si un singur tip de inchizatoare ;asa ca am decis sa realizam in atelierul nostru colierele si bratarile pentru a se potrivi perfect fiecarui copil si totodata respectand standardelor de siguranta Europene. Acest lucru ne-a dat posibilitatea sa realizam modele personalizate si cel mai important sa oferim garantie pe viata pentru sistemul de inchidere si snur.

In 2015 am primit invitatia de a deveni membri ai Asociatiei Internationale a Chihlimbarului (IAA), fapt care ne-a onorat si ne obliga sa mentinem un standard ridicat al bijuteriilor din chihlimbar realizate.

Povestea Lantisoare de Bebelusi continua.......