SKU: CCB-0001

Colier chihlimbar bebelusi cu mărgele negre & șnur roșu

59.00 lei

Caracteristici

Denumire produs: colier / lănțișor chihlimbar bebeluși;
Formă mărgele chihlimbar: semirotunde;
Culoare chihlimbar: negru, nuanță cireș;
Dimensiuni mărgele chihlimbar: 4-6 mm;
Pietre semiprețioase : NU;
Formă pietre semiprețioase: NU

Descriere

Colier chihlimbar bebelusi mărgele semirotunde negre & șnur roșu – un Lanțișor Frumos pentru Bebe Sănătos!

Colier chihlimbar bebelusi margele negre snur rosu lantisoare de bebelusi

Ce trebuie să știi despre lănțișorul pentru bebeluși din chihlimbar baltic?

Fiecare colier din chihlimbar are o poveste aparte: povestea celui care îl poartă! 

Fiecare lănțișor pentru bebeluși este un talisman pentru cel care îl va purta și este mai mult decât un simplu colier datorită beneficiilor chihlimbarului.

Chihlimbarul este o rășină de conifer fosilizată veche de peste 50 milioane de ani, folosit ca remediu natural încă din antichitate până în zilele noastre sub formă de: uleiuri, tincturi, pulberi, talismane, pentru a trata/ameliora afecțiuni precum: durerile provocate de erupția dentară la bebeluși, artrita, dureri musculare, articulații, dureri cap provocate de stres și anxietate la adulți. Dintre toate tipurile de chihlimbar din lume chihlimbarul baltic este cel mai apreciat pentru proprietățile terapeutice.

Beneficiile unui colier din chihlimbar asupra bebelușului

Chihlimbarul baltic conține un compus unic numit acid succinic considerat un agent antiinflamator natural. Acidul succinic din chihlimbar este de fapt cel care ameliorează durerea; atunci când colierul/lănțișorul din chihlimbar este purtat în mod regulat, căldura pielii încălzește chihlimbarul și eliberează cantități minuscule de ulei cu conținut de acid succinic, uleiul este absorbit în piele și prin intermediul sistemului circulator ajunge în organism. De acolo, acidul succinic funcționează ca un analgezic reducând inflamația și implicit durerea. Chihlimbarul este o adevărată comoară a naturii, cu multiple proprietăți terapeutice.

Pe parcursul primului an bebelușul este supus unui cumul de factori externi care îi afectează calitatea somnului, provocări peste care poate trece singur sau susținut. Sistemul nervos imatur al bebelușului creează o stare de agitatie, colicii în rândul bebelușului sunt o altă provocare frecventă în cazul mămicilor la fel ca și durerile provocate de erupția dentară.

Așadar, simpla purtare a unui colier de chihlimbar poate ajuta bebelușul să  treaca mai ușor peste perioada erupției dentare și să susțină organismul în procesul de vindecare naturală.  Colierul de chihlimbar va fi perceput și ca un talisman cu un impact pozitiv în dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Iată care sunt principalele beneficii ale unui lănțișor pentru bebe confecționat din chihlimbar:

 • Întărirea sistemului imunitar; Cum? Bebelușul care își face orele de somn și se hrănește are un sistem imunitar mai ridicat;
 • Facilitarea somnului și odihnei profunde; Cum? Bebelușul care nu are dureri/discomfort cauzat de erupția dentară, dureri de creștere se odihnește mai bine;
 • Reducerea durerilor și disconfortului din organism; Cum? Acidul succinic din chihlimbar acționează ca un antiinflamator natural;
 • Calmarea sistemului nervos; Cum? Bebelușul este mai vesel si binedispus dacă nu este iritat;

Oferim garanție pe viață pentru produse și garanția siguranței pentru cel ce le poartă!

Fiecare produs disponibil pe site-ul nostru este realizat manual, conform normelor de calitate și siguranță dispuse de autorități în legislația Europeană. Tratăm foarte serios siguranța copiilor și dorința părinților de a le oferi tot ce pot ei mai bun.

De aceea, peste 10.000 de mămici mulțumite ne recomandă și alte 170.000 ne urmăresc activitatea pe rețelele de socializare!
Iar pentru noi și aceasta este o garanție a faptului că ne-am făcut treaba, așa cum am știut noi mai bine.

Fiecare mărgeluţă este înnodată individual astfel încât dacă colierul lănțișorul se rupe mărgelele nu se vor împrăştia. Sistemul de închidere al bijuteriilor din chihlimbar pentru copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal. Sistemul de închidere al colierelor pentru bebeluși și copiii de până în 6 ani sunt de tip „click” cu acțiune prin tragere și presare și se deschid automat daca sunt agăţate sau trase accidental cu o tensiunde de peste 6.8 kg/f. Sistemul de închidere  al colierelor pentru copii de peste 6 ani este din plastic cu acţiune prin înşurubare.

Lănțișoare de Bebeluși este un brand cu o experiență de peste 12 ani specializat în conceperea și realizarea bijuteriilor din chihlimbar pentru bebeluși, copii și adulți. Colierul / lănțișorul din chihlimbar este realizat manual în atelierul nostru conform unor parametri corespunzatori varstei copilului sau opțiunilor personale și poate fi personalizat cu inițială, nume, pietre semipretioase, culoare șnur sau orice combinatie de pietre și culori disponibile în magazinul nostru.

Detalii suplimentare pe care trebuie să le știi despre acest colier din chihlimbar

 • Produs: Colier chihlimbar bebelusi cu mărgele negre & șnur roșu  cu mărgele semirotunde negre & șnur roșu;
 • Colecția – “Lănțișoare de Bebeluși” (este un model propriu disponibil doar în acest magazin);
 • Dimensiuni mărgele: 4-6 mm;
 • Închizătoare: click – pentru bebeluși & copii <6 ani și cu șurub din plastic pentru copii >6 ani și adulți;
 • Personalizare: lanțișorul poate fi personalizat la cerere cu: inițială, nume, pietre semiprețioase, culoare șnur;

Alege colierul preferat și finalizează comanda pe site-ul nostru!

Adevăratele bijuterii ni le oferă natura!

Cumpără și tu acest colier chihlimbar bebelusi și oferă-i copilului tău un talisman norocos. Acesta îl va proteja, prin puterea oferită de chihlimbar această adevărată comoră a naturii.

Pentru mai multe informații consultați secțiunile: Întrebări Frecvente, Garanție, Transport și Plată aflate sub descriere.

Recomandăm supravegherea copiilor sub 3 ani în timp ce poartă un colier chihlimbar bebelusi şi mutarea colierului înfăşurat de două ori la gezna piciorului în timpul orelor de somn. Informațiile oferite sunt în scop informativ, artizanii lănțișoare de bebeluși nu pot garanta efectivitatea chihlimbarului baltic în vederea unui tratament sub orice condiții specifice.

 

Intrebari frecvente

Ce este chihlimbarul?

Chihlimbarul este o rășină de copac fosilizată vechi de peste 45 milioane de ani. În general oamenii asociază cuvântul "chihlimbar" cu industria bijuteriilor si puțini sunt cei care au auzit de efectele terapeutice ale chihlimbarului atât de apreciate încă din antichitate.

Cum funcționează bijuteriile din chihlimbar?

Chihlimbarul baltic conține un compus unic numit acid succinic considerat un agent antiinflamator natural.Acidul succinic din chihlimbar este de fapt cel care ameliorează durerea; atunci când colierul/brățara din chihlimbar este purtată în mod regulat, căldura pielii încălzește chihlimbarul și eliberează cantități minuscule de ulei cu conținut de acid succinic, uleiul este absorbit în piele și prin intermediul sistemului circulator ajunge în organism. De acolo, acidul succinic funcționează ca un analgezic reducând inflamația și implicit durerea.

Care este diferența dintre chihlimbar și chihlimbar baltic?

Cu cât chihlimbarul este mai vechi cu atât procentul de acid succinic este mai ridicat. Cu o vechime de peste 45 milioane de ani chihlimbarul baltic are un procent de 5-8% acid succinic, fiind asfel cel mai apreciat chihlimbar pentru proprietățile terapeutice. În lume există chihlimbar la fel de vechi și eficient ca și chihlimbarul baltic, un exemplu fiind chihlimbarul românesc,chihlimbarul canadian, dar acestea din urmă nu sunt exploatate si este de obicei substituit cu chihlimbar din burma (China).

Ce chihlimbar folositi in realizarea bijuteriilor?

Noi, artizanii Lănțișoare de Bebeluși folosim în realizarea bijuteriilor chihlimbar baltic certificat de Asociatia Internațională a Chihlimbarului organizatie în cadrul căreia suntem membri și vânzători recomandați din 2014.

Cum sunt realizate colierele/brățările din chihlimbar pentru copii?

Lănțișoare de Bebeluși este o afacere de familie cu o experiență de peste 12 ani în conceperea și făurirea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii și adulți. Colierul sau brățara din chihlimbar este realizată manual conform unor parametri corespunzatori vârstei copilului. Optional colierul / brățara din chihlimbar poate fi personalizat(ă) cu inițiale, nume, pietre semiprețioase, culoare șnur sau orice combinație de pietre și culori disponibile în magazinul nostru. Asadar toate bijuteriile din chihlimbar sunt realizate la comandă pentru a se potrivi perfect copilului dvs.

Este sigur colierul din chihlimbar pentru bebeluși/copii?

În urma experienței de peste 12 ani în făurirea bijuteriilor din chihlimbar pentru copii vă prezentăm cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent(ă) în momentul în care te decizi să achiziționezi un colier din chihlimbar pentru bebelușul/copilul tău.

Mărime: colierul/lănțișorul din chihlimbar trebuie sa stea suficient de lejer în jurul gâtului încât să puteți introduce 2-3 degete astfel încât să nu poată fi tras peste bărbie și băgat în gură; Ghidul nostru de mărimi este realizat pe baza experienței acumulate în timp. Chiar și așa vă recomandăm să măsurați dimensiunea gâtului copilului înainte de a achiziționa un colier de chihlimbar.

Închizătoare: Sistemul de închidere al colierului din chihlimbar pentru copii de până în 6 ani trebuie să se deschidă dacă colierul este tras sau agățat accidental;

Mărgele chihlimbar: Pentru confortul bebelușului/copilului dvs vă recomandăm să alegeți un colier din chihlimbar cu mărgele rotunjite. Aschiile din chihlimbar pot crea disconfort în timpul orelor de somn.

Colierele şi brăţările noastre din chihlimbar sunt concepute şi realizate special pentru copii respectând legislaţia Europeană astfel:

 • Fiecare mărgeluţă este înnodată individual astfel încât dacă colierul sau brăţara se rupe mărgelele nu se vor imprăştia.
 • Sistemul de închidere al bijuteriilor din chihlimbar pentru copii este realizat din plastic special pentru a nu da alergii precum cele din metal.
 • Închizătorile colierelor pentru copiii de până în 6 ani sunt de tip „pop-up” si se deschid automat dacă sunt agăţate sau trase cu o tensiunde de peste 6.8 kg. (Certificat)
 • Închizătorile brăţărilor sunt cu acţiune prin înşurubare pentru a nu putea fi desfăcute de cei mici.
 • Recomandăm supravegherea copiilor sub 3 ani în timpul purtării colierului din chihlimbar şi mutarea colierului înfăşurat de două ori la gezna piciorului în timpul orelor de somn. Idee: În timpul orelor de somn ale copilului poți purta colierul înfășurat de două ori la încheietura brațului beneficiind astfel și tu de proprietățile chihlimbarului.

Cum se folosesc bijuteriile pentru copii ?

Coliere din chihlimbar sunt realizate pentru a fi purtate în jurul gâtului iar brățările pentru a fi purtate la încheietura mâinii sau piciorului. Atenţie!!! Colierele şi brăţarile din chihlimbar baltic sunt concepute pentru a fi purtate NU mestecate /roase! Pentru a satisface dorinţa de ronţăit a copilului dvs vă recomandăm un COLIER DIN SILICON PENTRU ALAPTARE.

Ce recomandați pentru bebeluș/nou nascut colier sau brățara din chihlimbar?

Indiferent dacă alegi un colier sau o brățară din chihlimbar pentru bebelușul tău bijuteria se poate "readapta". De exemplu dacă achiziționezi un colier de chihlimbar și bebelușul îl descoperă și trage de el, atunci colierul poate fi încolăcit de două ori la glezna bebelușului. Ulterior pe măsură ce lunile trec puteți muta colierul la gât.

Dacă optați pentru o brățară din chihlimbar pentru bebelușul tău trebuie să știi că orice brățară din chihlimbar reglabilă sau fixă din categoria brățări copii cu mărimea de 14 cm poate fi folosită ca brățară de picior la bebelușii de până în 12 luni. După 12 luni brățara poate fi mutată la mână.

De cele mai multe ori bijuteriile noastre din chihlimbar devin talismane pentru copii și aceștia nu doresc să renunțe nici când le rămân mici. De accea când achiziționați un colier sau o brățară din chihlimbar pentru copilul dumneavoastră vă oferim GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru șnur și închizătoare.

Culoarea, forma sau prețul influențaează eficiența unui colier din chihlimbar / brățări din chihlimbar?

Culoarea/Preţul/Forma mărgelelor din chihlimbar NU influenţează eficienţa bijuteriei din chihlimbar. Preţul mare/mic pentru anumite modele este dat de raritatea unor culori și nuanțe ale chihlimbarului precum "chihlimbarul alb" şi gradul de finisare/rotunjire al pietrei.

De exemplu: Bijuteriile cu mărgele perfect rotunde din chihlimbar sunt mult mai valoroase decât mărgelele semirotunde.

Un alt factor care influențează prețul este mărimea/greutatea mărgelelor din chihlimbar.

Exemplu: Diferența de preț dintre o brățară din chihlimbar pentru adulți de 17 cm și o brățară din chihlimbar pentru copii de 15 cm, nu este neapărat mai mare datorită diferenței de 2 cm, diametrul mărgelelor din chihlimbar care alcătuiesc brățara din chihlimbar pentru adulți este mai mare.

Cum aleg mărimea unui colier din chihlimbar?

Înainte de a achiziționa un lănțișor de chihlimbar pentru copilul tău recomandăm întotdeauna să verifici dacă dimensiunea aferentă vârstei copilului din selectorul de mărimi corespunde cu măsuratoarea efectuată de tine.

Bebeluși/Copii
Folosind un șnur măsurați diametrul gâtului copilului și adăugați 5 cm asigurându-vă că lungimea colierului nu permite să fie băgat în gură. Exemplu: Dacă copilul are diametrul gâtului de 28 cm, adăugați 5 cm și veți obține 33 cm - aceasta fiind lungimea perfectă.

Mărimi coliere chihlimbar copii

 • 28 cm / 0-2 ani;
 • 30 cm / 1-3 ani;
 • 33 cm / 2-6 ani;
 • 35 cm / 5-9 ani;
 • 38 cm / 8 ani- adult XS

Adulți
Atunci când alegi lungimea unui colier pentru tine sau soțul tău poți măsura un lanț asemănător care cade așa cum dorești. Trebuie să ai în vedere că grosimea colierului trebuie să fie asemănătoare cu cea a colierului pe care îl cumpărați. Recomandăm să simulezi cu un colier de perle dacă ai la îndemână, deoarece diametrul mărgelelor din chihlimbar este asemănător.

Dacă nu ai un colier cu aspect și cădere asemănătoare poți folosi un șnur de aceeași grosime. Înfășoară șnurul în jurul gâtului cu un capăt fixat pe ceafă și ajustează celălalt capăt astfel încât sfoara să cadă asa cum dorești. Marchează locul de întânlire, așează șnurul pe o suprafață plană șnurul și măsoară. Aceasta ar trebui să fie măsura colierului tău din chihlimbar.

Mărimi colier chihlimbar femei

 • Mărime XS 38 cm - colier adolescenți - adulți "extra scurt"
 • Mărime S 40 cm - colier "Cravată" din chihlimbar (la baza gâtului);
 • Mărime M 42 cm;
 • Mărime L 45 cm - colier "Prințesă" din chihlimbar;
 • Mărime XL 50cm - colier "Matineu" din chihlimbar;
 • Mărime XXL 75 cm - colier "Operă" din chihlimbar;
 • Mărime 3XL 90cm - colier "Frânghie" din chihlimbar;

Cum aleg mărimea unei brățări din chihlimbar pentru copii?

Măsurați încheietura mâinii cu un șnur și adăugați 1 cm pentru brățările de copii și 2-3 cm pentrubrățările de adulți.

Exemplu: Dacă încheietura mâinii copilului are 12 cm, adăugați 1 cm și vei obține 13 cm, aceasta fiind mărimea corectă.

Dacă brățara este cadou sau nu aveți posibilitatea să măsurați încheietura, folosiți selectorul de mărimi din pagina produsului care este realizat pe baza experienței noastre de peste 12 ani și este exact în proporție de 99.9%. Ca o măsură de siguranță suplimentară vă recomandăm să alegeți o brățară din chihlimbar cu sistem de închidere reglabil.

Trimiteti si in afara tarii?

Sigur, expediem oriunde în Europa prin Poștă sau Curier Rapid, În afara Europei expediem exclusiv prin Poștă.

Garantie

Ce înseamnă garanție pe viață?

Garanție pe viață înseamnă că noi, artizanii acestor minunate bijuterii din chihlimbar reprezentați de brandul Lănțișoare de Bebeluși avem încredere în materialele folosite și procedura de asamblare a bijuteriilor din chihlimbar încat oferim garanție pe viața pentru produsele noastre.

Sunt necesare inspecții periodice?

Deși nu fac obiectul garanției vă recomandăm verificați periodic colierul din chihlimbar sau brățara din chihlimbar a copilului dumneavoastră iar dacă șnurul prezintă urme de uzură vă rugăm sa trimiteți produsul pentru a fi relegat.

Ce acoperă garanția pe viață?

 • șnurul
 • sistem de închidere (închizătoare fixă sau reglabilă).

Ce NU acoperă garanția pe viață?

 • șnurul elastic în cazul brățărilor pentru adulți
 • elasticul în cazul inelelor din chihlimbar pe sistem elastic
 • pietrele lipsă sau sparte în cazul tuturor bijuteriilor atât pentru copii cât și pentru adulți

Cum beneficiez de serviciul garanție pe viață?

Pentru a asigura o procesare eficientă a cererii dvs, vă rugăm să completați și să urmați pașii din formularul de mai jos.

FORMULAR GARANȚIE

Alege bijuteria din chihlimbar preferată ceea și noi ți le făurim cu drag!

Transport / plata

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, greutate și țara unde se va face livrarea. Magazinul nostru livrează în toată Europa.

Livrarea comenzilor pe teritoriul României

 • Plată card credit / debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română sau Fancourier. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 18 lei prin Fancourier și 15 lei prin Poșta Română.
 • Plată numerar la livrare – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română sau Fancourier. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 18 lei prin Fancourier și 15 lei prin Poșta Română.

Livrarea comenzilor în Europa

 • Plata card credit / debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei comandate prin Posta Română. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se aplică o taxă de transport de 25 lei.

De ce sa ne alegi?

Garantie pe viata

Recomandat de peste 10.000 mamici

Handmade in Romania

Chihlimbar certificat

Si noi suntem mamici

Vizualizate recent